Bow Fishing Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

· Registered
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi my name is Sam, I have just recently started bowfishing and I am addicted!! I fish for common carp in the finger lakes using my Fred Bear compound bow. Like I said I am still new to bowfishing so I am going to have a couple of questions

· Registered
248 Posts
Welcome aboard Sam. I'm glad you like my bows :D

It only takes one trip to become addicted but we have plenty of therapy here. Well, on second thought I guess we're a bunch of enablers so we may not be much help for you addiction.

· Premium Member
1,364 Posts
Another fine welcome from the MI crew. :lol:
Great forum and lots of info....feel free to ask anything. If you think it's a dumb question, then ask in the newbie forum...there are no dumb questions in there.

· Registered
2 Posts
Наша фирменная сервисная служба транспортировки была организована с целью, чтоб нашим заказчикам было практично. У нас организации ИП Манин Щекино имеется в наличии свой автомобильный парк а также штат курьеров. Мы готовы доставить нужный товар для вас в оптимальное время. Для этого просто-напросто выберите эту сервисную услугу. Тогда ваш товар будет доставлен предельно точно и быстро. Вы можете рассчитывать на своевременное сопровождение, индивидуальные решения и отличное качество печати.
пленка пузырек

Специализированная международная компания ОАО Любимов Иваново стремится предоставить вам, первоклассный товар и сервис. Наш значительных размеров запас изделий(пакетах пвх) на складе, быстрое получение заявок, прекрасное обслуживание клиентов и не очень большие розничные цены дает возможность сегодня купить пакетах из полиэтилена низкого давления (пнд) каждому. Специализированная компания импортирует, изготовляет, а также поставляет любые виды упаковки(вакуумных пакетов ).

1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.